НОВІ ОБРІЇ СПІВПРАЦІ З ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «КРАЇНА ВІЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

6 лютого 2024 р. був підписаний меморандум про співпрацю між Університетом митної справи та фінансів та громадською організацією «Країна вільної громади».

Окрім традиційних напрямків співпраці щодо втілення молодіжної політики, проведення соціальних заходів, розробки практичних рекомендацій для органів державної влади, включаючи проєкти нормативно-правових актів з актуальних питань соціально-економічного розвитку, меморандумом передбачені й актуальні на сьогодні питання співпраці щодо навчання та перенавчання ветеранів та ветеранок, здійснення співпраці з міжнародними організаціями тощо.

Лідерка громадської організації Вікторія Вольська зазначила важливість співпраці з Університетом у контексті захисту прав людини, наголосила на важливих напрямках взаємодії. Окремо були обговорені питання підтримки ветеранів. Зокрема, голова вченої ради Університету Віктор Ченцов розповів про роботу Центру ветеранського розвитку УМСФ, окреслив перспективи цього напрямку.

Під час зустрічі координатори співпраці, керівниця проєктів ГО «Країна вільної громади» Наталія Корчак, завідувачка кафедри соціального забезпечення та податкової політики УМСФ Вікторія Тараненко та старший викладач кафедри міжнародного права УМСФ Дмитро Трескін, описали втілені проєкти та зосередили увагу на перспективних заходах у межах співпраці.

Чекаємо на спільні активності!