ІНТЕРАКТИВНІ ЛЕКЦІЇ ДЛЯ ЛІЦЕЇСТІВ ВІД КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ

Найскладніший вибір – це вибір майбутньої професії. Щоб допомогти ліцеїстам визначитися із спеціальністю Університетом митної справи та фінансів організовані інтерактивні заняття, які проводять професори та доценти за різними спеціальностями.

Раді були вітати у стінах Університету учнів Дніпровського ліцею №129, та Дніпровського ліцею №36, які відвідали лекцію завідувачки кафедри соціального забезпечення та податкової політики Вікторії Тараненко на тему «Що таке добробут та де він береться». Під час гри, у яку перетворилася зустріч, ліцеїсти визначалися з поняттям добробуту та ризиками його втрати, розглядали можливості до підвищення рівня добробуту як для себе, так і для своєї родини та всієї України. Саме у такій формі відбулося знайомство зі спеціальністю 232 «Соціальне забезпечення», під час якого простими словами було пояснено суть соціального забезпечення, визначення соціальних ризиків та шляхів їх зменшення.

Учасники інтерактивного заняття були задоволені і незвичною формою проведення, і своєю активністю, і аурою Університету.

Дякуємо учням, керівництву та вчителям ліцеїв №129 та №136 за можливість познайомитися та співпрацювати.

Чекаємо нових зустрічей! А учнів одинадцятих класів запрошуємо на навчання за спеціальністю 232 «Соціальне забезпечення»!