Відбувся науковий семінар за міжнародною участю: «Реалізація митними адміністраціями правоохоронної функції: сучасний стан та перспективи»!

25 січня 2024 року в Університеті митної справи та фінансів відбувся науковий семінар за міжнародною участю на тему: «Реалізація митними адміністраціями правоохоронної функції: сучасний стан та перспективи».

До участі були запрошені відомі на міжнародному рівні фахівці, представники депутатського корпусу, державних інституцій, громадських експертів, науковців, практиків. Також до роботи долучилися представники митниць України, компаній, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю, брокерських та логістичних фірм, суміжних за напрямками діяльності з митними органами правоохоронних структур.

Під час роботи семінару обговорювалися актуальні питання реалізації митними органами України правоохоронної функції у контексті євроінтеграційних прагнень України.

У рамках наукового заходу презентовано монографію «Customs Service against сontraband. Свідчення з України» та відеоматеріали митного музею Університету, підготовлені в контексті взаємодії з Міжнародною асоціацією митних/податкових музеїв світу (IACM – International Association of Customs/Tax Museums).