ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ТЕХНОЛОГІЙ І ДИЗАЙНУ

25 січня представники кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну провели профорієнтаційну онлайн-зустріч зі студентами Дніпропетровського фахового коледжу технологій та дизайну. До заходу долучилися директор Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин, доктор юридичних наук Ліпинський Владислав Віталійович; завідувачка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, доктор філологічних наук, професорка Калашнікова Ольга Леонідівна; доцентка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, кандидат філологічних наук Дашко Наталія Станіславівна; доцентка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, кандидат філологічних наук Жарко Світлана Юріївна; доцентка кафедри експертизи культурних цінностей та дизайну, кандидат філоcофських наук Башкєєва Олена Миколаївна та студентка групи ІК 22-1 Цикало Поліна.

Під час проведення зустрічі гостям було представлено дві спеціальності: 022 «Дизайн» та 034 «Культурологія» (Експертиза культурних цінностей) і продемонстровано ознайомче відео, у якому наші студенти показали своє життя в стінах УМСФ. А після презентації майбутні абітурієнти мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання й поспілкуватися зі студенткою другого курсу, яка з власного досвіду розповіла про враження від навчання та можливості самореалізації.

Обирайте першу в країні навчальну програму «Експертиза культурних цінностей» (спеціальність 034 «Культурологія») та спеціальність 022 «Дизайн» і долучайтеся до нашої дружної родини!