В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Сьогодні, 18 листопада, в УМСФ відбувся День відкритих дверей.

Ми були раді вітати в стінах Університету численних старшокласників та їх батьків, які вже сьогодні роблять перші кроки до свого майбутнього.

З привітальним словом виступив ректор університету Дмитро Бочаров, який розповів про навчання в Університеті та важливі аспекти при виборі спеціальності. Спікером заходу була відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко, яка розповіла учасникам заходу про особливості вступу та надала вичерпні відповіді на численні запитання старшокласників та батьків. 

Детальну інформацію про переваги кожної з освітніх програм розповіли декани факультетів та допомогли учасникам заходу дізнатися про якісну вищу освіту в УМСФ, спеціальності за якими можна здобути освіту в університеті.

Навіть повітряна тривога не завадила проведенню нашого заходу. Адже після знайомства та привітального слова всі учасники заходу спустилися в укриття і ми продовжили вже в нашому укритті.

Також, учасники заходу мали унікальну можливість відвідати Музей митної справи. Екскурсію провів в.о. завідувача кафедри історії та теорії держави і права, доктор історичних наук, проф. Морозов Олег Вікторович.

Дякуємо всім, хто завітав до нас!

Більш фото дивись тут.