ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА У ПОЄДНАННІ! ДЯКУЄМО СУДДЯМ!

6 листопада 2023 року студенти 3 курсу спеціальності «Право» мали змогу бути присутніми на трьох судових засіданнях у Дніпропетровському окружному адміністративному суді! 

Третьокурсники відвідали одне судове засідання з оскарження рішення податкового органу та два судових засідання з оскарження рішень митного органу та побачили як проводиться підготовче засідання та розгляд справи по суті. 

👉Після закінчення кожного судового засідання майбутні правники мали змогу поставити питання щодо вчинення процесуальних дій, поспілкуватися з суддями. Цікавою і корисною була інформація суддів док-ра юрид.наук, професора Василя ІЛЬКОВА та канд. юрид.наук, члена Ради суддів України Віталія КАЛЬНИКА, які роз’яснили студентам особливості розгляду таких категорій публічно-правових спорів та особливості судового процесу, а також завідувача кафедри публічного і приватного права Тетяни МІНКИ щодо змісту стадій розгляду адміністративних справ. 

👍Дякуємо голові суду Андрію КОРЕНЕВУ та суддям  Василю ІЛЬКОВУ і Віталію КАЛЬНИКУ за співпрацю і можливість передати суддівський досвід молодому поколінню правників!

Цікавий і корисний досвід!