«СТРОКИ В АДМІНІСТРАТИВНОМУ СУДОЧИНСТВІ» – ЛЕКЦІЯ ВІД ПРАКТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

02 листопада 2023 року о 09:30 професором кафедри міжнародного права Оксаною ЛЕГКОЮ разом із адвокатом, керуючим партнером адвокатського об’єднання «Новум» Василем ПІДЛУЖНИМ в системі Zoom було проведено лекційне заняття для студентів груп МП-22-1,2 із навчальної дисципліни «Адміністративне право та адміністративне судочинство» на тему «Строки в адміністративному судочинстві».

Під час лекційного заняття Василь ПІДЛУЖНИЙ охарактеризував строки як правову категорію, розкрив питання класифікації строків в адміністративному судочинстві, охарактеризував сучасну судову практику. Лекція пройшла продуктивно і спонукала слухачів до осмислення теоретичних питань та обговорення практичних викликів в адміністративному судочинстві. Пан Василь відповів на питання студентів.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність Василю ПІДЛУЖНОМУ та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)