Неймовірні пригоди студентів в Італії

Цьогорічна програма Асоціації UCM-Italy «Культура італійської кухні» з навчання та практичної підготовки кухарів, офіціантів, піцайоло та барменів завершилася у вересні. Найбільша кількість студентів у регіоні, які пройшли стажування на півдні Італійської Республіки, була з УМСФ.

31 жовтня на базі Університету митної справи та фінансів відбулося урочисте вручення сертифікатів про проходження стажування студентам закладів вищої освіти м. Дніпра.

До Університету завітали представники керівного складу та студентства таких вишів:

  • Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара;
  • Національний технічний університет "Дніпровська політехніка";
  • Університет імені Альфреда Нобеля;
  • Дніпровський державний аграрно-економічний університет.

Також завітали представники міської адміністрації та бізнес-спільноти:

  • радник міського голови м. Дніпра з питань вищої освіти Олег Тупиця;
  • голова Асоціації рестораторів та готельєрів м. Дніпра Олена Булах;
  • ресторатор Олександр Цаплін.

Президент Асоціації U.C.M. Italy Паоло Брешиа вручив студентам сертифікати про проходження стажування різного рівня, відмітивши, що деяких студентів по завершенню стажування було неможливо впізнати за рівнем навичок! Студенти ж ділилися приємними спогадами про проведений час на базі готелів та ресторанів Італії.

Приємною несподіванкою для учасників заходу стало запрошення до столу, підготовленого вже досвідченими стажерами під керівництвом Паоло Брешиа. Гостей частували гарячими італійськими закусками з баклажанів, сирів та морепродуктів, справжньою італійською пастою та десертами.

Університет митної справи та фінансів та наші гості щиро вдячні Асоціації U.C.M. Italy на чолі з Паоло Брешиа за організацію стажування для студентів Дніпровського регіону та всі набуті корисні навики й уміння.

І пам’ятайте, той, хто досі не закохався в італійську кухню, мабуть, просто її ніколи не куштував!

Долучитися до стажування можна тут:

https://t.me/+J21CJ6nke0JjZmEy