Про музей УМСФ знають у всьому світі!

Ще у листопаді 2022 року Університет митної справи та фінансів подав заявку на включення до Міжнародної асоціації митних/податкових музеїв світу (IACM - International Association of Customs/Tax Museums). Президент Асоціації Джейн Ноккі одразу підтримав наш музей і пообіцяв представити заявку на засіданні Генеральної Асамблеї Асоціації.

27-29 вересня 2023 року Університет взяв участь у конференції IACM у Роттердамі у режимі онлайн. На засіданні Генеральної Асамблеї IACM музей гідно представила професорка кафедри історії та теорії держави і права Юлія ЗАПОРОЖЧЕНКО. Члени правління Асоціації одноголосно підтримали заявку музею митної справи Університету на включення до Асоціації.

Тепер український музей буде представлено серед інших музеїв світу Чеської Республіки, Фінляндії, Франціїї, Німеччини, Угорщини, Ісландії, Ірландії, Італії, Республіки Корея, Литви, Люксембурга, Нідерландів, Португалії, Словаччини, Швейцарії, Великобританії, США.

Вітаємо поціновувачів нашої музейної колекції!

Також Університет взяв участь у безпосередній роботі конференції. Проректор з навчальної роботи Євген ГАРМАШ дав переконливу доповідь «Пріоритет захисної чи фіскальної функції: історична ретроспектива митних інституцій».

Тепер про наш Університет знають не лише з точки зору підготовки професійних митників, але і з позиції справжніх знавців культурних цінностей.

А скільки разів Ви відвідували наші експозиції, про які знають в усьому світі?