День працівників освіти у Науковому ліцеї міжнародних відносин

29 вересня у Науковому ліцеї міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів відбулося святкування Дня працівників освіти.

Ліцеїсти підготували для своїх педагогів чудову концертну програму і багато приємних сюрпризів. Зі сцени лунали українські пісні та гуморески, учні вітали вчителів танцювальними та акробатичними творчими виступами. На святі були присутні почесні гості - ректор Університету митної справи та фінансів, академік Академії політико-правових наук України Дмитро Бочаров, який вручив почесні грамоти вчителям ліцею, відзначивши їх особистий внесок у виховання і навчання підростаючого покоління, а також перший проректор Університету, Голова вченої ради, почесний громадянин міста Дніпра - Віктор Ченцов.

Під час свята подяки від адміністрації УМСФ отримали представники батьківської спільноти ліцею, які приймають активну участь у житті закладу освіти та своїх класних колективів. Цьогорічне вчительське свято співпало в часі з відзначенням Дня захисників і захисниць України, яких в цей день також вітали учні ліцею. Від батьків і ліцеїстів було відзначено вчителів, які сьогодні захищають нашу свободу на фронті, а також передано приємні патріотичні сюрпризи військовим військової частини А4052 ОК "Схід". Саме завдяки нашим воїнам ми сьогодні можемо святкувати, навчатися і просто жити!

Щиро вітаємо зі святами прийдешніми всіх причетних! Віримо в перемогу!