КРОКУЄМО ЗІ СТУДЕНТАМИ В НАУКУ

В рамках залучення до активної наукової діяльності студентів ННІ права та міжнародно-правових відносин 20 вересня 2023 року відбулось розширене засідання наукових гуртків кафедри міжнародного права.

Цього року запланована діяльність трьох спеціалізованих наукових гуртків під керівництвом доцентів кафедри: Філяніної Л.А. з міжнародного права; Лабенської Л.Л. з конституційного права та права Європейського Союзу; Стрижак І.В. з цивільного права та цивільного процесу.

Студенти зустрілися з керівниками наукових гуртків, обговорили план наукової роботи та тематику майбутніх наукових досліджень на поточний навчальний рік.

Присутні отримали інформацію про заплановані наукові заходи та рекомендації щодо розвитку відповідних навичок, необхідних для успішної підготовки наукових робіт.

Кафедра міжнародного права Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів запрошує усіх заінтересованих здобувачів вищої освіти долучитися до роботи її наукових гуртків.

За більш детальною інформацією пропонуємо звертатись

до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)