Вибори керівника Університету митної справи та фінансів

27 червня 2023 року з 09 год. 00 хв. до 15 год. 00 хв. (актова зала навчального корпусу № 1 УМСФ – м. Дніпро, вул. Володимира Вернадського, буд. 2/4) відбудуться вибори ректора УМСФ.

 Відповідно до рішення організаційного комітету з проведення виборів керівника УМСФ за пунктом 8 порядку денного засідання від 09.05.2023 (протокол № 3) документами, що посвідчують особу, пред’явлення яких надає право на одержання бюлетеня для голосування на виборах ректора УМСФ є:

  • паспорт громадянина України (у тому числі е-паспорт, сформований відповідно до Порядку формування та перевірки е-паспорта і е-паспорта для виїзду за кордон, їх електронних копій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2011 № 911);
  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон (у тому числі е-паспорт, сформований відповідно до Порядку формування та перевірки е-паспорта і е-паспорта для виїзду за кордон, їх електронних копій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2011 №911);
  • національний паспорт для виїзду за кордон (для осіб, які не є громадянами України);
  • військовий квиток;
  • студентський квиток (для посвідчення осіб виборних представників з числа студентів, які обираються студентами шляхом прямих таємних виборів, у тому числі е-квиток сформований відповідно до Порядку формування та перевірки електронних студентських (учнівських) квитків закладу фахової передвищої, вищої та/або професійної (професійно-технічної) освіти та їх електронних копій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.02.2023 № 181).