"Творчий контрнаступ"

16 червня за підтримки міської ради м.Дніпро відбувся фестиваль «Студентська весна – 2023» під гаслом «Творчий контрнаступ», основною метою якого було не просто продемонструвати художню самодіяльну творчість навчальних закладів міста, а об’єднати студентство задля допомоги Збройним Силам України – весь призовий фонд, отриманий студентами на фестивалі, спрямовано на підтримку ЗСУ – придбання автівки! 

Відкриття фестивалю було доручено студентам Університету митної справи та фінансів, з чим вони відмінно впоралися! Кожний з дев’яти кращих ВИШІВ нашого міста продемонстрував свої творчі здобутки, залученість до волонтерської діяльності, спрямованість на підтримку наших непереможних героїв – Захисників та Захисниць України

Захід пройшов у вигляді єдиної концертної програми, побудованої з творчих блоків від кожного з ВИШІВ. Ніколи ще фестиваль студентської весни, від часів його заснування, не проходив у такій дружній атмосфері, коли усі учасники вболівали за кожного, тому що мета об’єднала усіх, перемога була спільною! Усі учасники отримали Дипломи за різними номінаціями, наш університет номінований Дипломом «З Україною в серці назавжди!» Дякуємо організаторам і усім учасникам! Нас єднає наша спільна діяльність і мрія у перемогу наших ЗСУ!