На базі Університету митної справи та фінансів відкрито Центр ветеранського розвитку

15.06.23 на базі Університету митної справи та фінансів за підтримки Міністерства у справах ветеранів вперше в Україні було відкрито Центр ветеранського розвитку.

 Центр ветеранського розвитку відкрили Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна, Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак та Голова Вченої ради Університету Віктор Ченцов.

 Серед Почесних гостей на відкриті були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, Генеральна директорка директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Шумік, Голова ГО «Ветеранський простір Дніпропетровщини» Сергій Звірко, представники Міжнародної організації міграції Руслан Саатов, менеджер німецького проєкту підтримки Ніколас Вуд, бізнес-спільноти, волонтерські та благодійні організації, представники центру зайнятості.

 На базі Центру будуть викладатися курси «Соціального підприємництва» та курси підвищення  кваліфікації за напрямом «Організація роботи фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб».