Оплачуване стажування для представників IT спеціальностей у Німеччині за програмою IAW

Міжнародна Академія освіти та навчання IAW (Німеччина) пропонує студентам IT спеціальностей взяти участь у програмі стажування у Німеччині у провідних німецьких компаніях міжнародного рівня.

Подавати заявки на проходження стажування можуть студенти 2,3,4 курсів бакалаврату, 1,2 курсів магістратури, аспіранти та випускники.

Щомісячна стипендія 850-1000 євро, безкоштовне проживання у повністю обладнаній квартирі, всі види страхування, місячна оплачувана відпустка, безкоштовні курси німецької мови, робота в Україні у німецькій IT компанії після закінчення стажування.

Умови подачі заявок:

  • Резюме англійською мовою.
  • Для студентів: навчальна карта студента за підписом декана факультету/директора інституту; для випускників – дипломи про вищу освіту з додатками.
  • Рівень володіння англійською мовою на рівні не нижче В1 (сертифікат подавати не потрібно, з кандидатами буде проведено індивідуальні співбесіди).

 Офіційні сторінки програми:

Facebook: IAW Akademie Ukraine

Instagram: iawukraine

 

Примітки: У розрізі неможливості виїзду чоловіків за кордон, у програмі тимчасово можуть брати участь тільки дівчата (або також хлопці, якщо вони знаходяться за кордоном).

Команда відділу міжнародних зв’язків запрошує до співпраці та бажає успіхів у конкурсному відборі!

навчальний корпус № 1, кім. № 234

(056) 756-05-58

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.