ДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ КАФЕДРИ МІЖНАРОДНОГО ПРАВА

У розвиток плідного освітньо-наукового співробітництва кафедри міжнародного права Університету митної справи та фінансів із кафедрою права та методики викладання правознавства Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, 31 березня 2023 року о 09.30 професорка Оксана ЛЕГКА та професор Андрій КУЧУК провели дуальну лекцію з дисципліни «Основи наукових досліджень» (групи МП 22-1,2 УМСФ) на тему «Філософсько-методологічні основи наукового пізнання». Під час лекційного заняття Кучук А.М. та Легка О.В. освітили теоретичні питання методології науки та наукового пізнання, охарактеризували структуру методології наукового пізнання; виокремили види методології наукового пізнання та відповіли на питання студентів. З метою візуалізації лекційного матеріалу використовувалась презентація на тему «Філософсько-методологічні основи наукового пізнання».

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність А. Кучуку за активну участь у забезпеченні освітнього процесу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)