ПІДГОТОВКА МЕНЕДЖЕРІВ В УМСФ – РОБОТОДАВЦІ ЗАДОВОЛЕНІ

25 та 26 січня в університеті відбувся захист магістерських робіт за спеціальністю «Менеджмент». Як завжди на захисті були присутні менеджери-практики з відомих українських компаній. 

Представники бізнесу були, з одного боку, доброзичливими партнерами, й одночасно, з іншого боку, досить прискіпливо оцінювали рівень підготовки магістрів в університеті. Ось їх підсумкові думки:

Пушко Олександра, менеджер з персоналу компанії «Сільпо»: у нас вже тривалий час складається дуже позитивна взаємодія з кафедрою менеджменту ЗЕД. Вже дуже значна кількість випускників спеціальності працює в нашій компанії, роботою яких ми дуже задоволені. Менеджери компанії «Сільпо» регулярно проводять презентації, майстер-класи для студентів-менеджерів. На захистах було дуже цікаво, відбувалися дискусії на хорошому професійному рівні. Будемо й надалі продовжувати плідне співробітництво з кафедрою. В цілому в умовах воєнного стану університет демонструє супер-ефективність та супер-стресостійкість!  

Письмена Олександра, менеджер з персоналу ПАТ «Приватбанк»: я добре знаю роботу кафедри менеджменту ЗЕД щодо підготовки спеціалістів-менеджерів. Я вже не вперше беру участь в захистах дипломних робіт в УМСФ. Й, до речі, роблю це з великим задоволенням. Дуже приємно спілкуватися з талановитою, підготовленою молоддю. Зазначу, що в «Приватбанку» на різних посадах працює чимало випускників кафедри та університету в цілому. Цього разу я ще раз переконалася у високому рівні підготовки менеджерів в університеті. Якісна робота, вітаю всіх з таким результатом!