Про зустріч студентів групи ІК22-1 з заслуженим художником Валерієм Івановичем Сосною

Незважаючи на складну ситуацію в країні, наші першокурсники  мають змогу знайомитися з майбутніми стейкхолдерами й місцями практики, вони продовжують вести активне студентське життя й у прямому сенсі наповнювати його різнокольоровими барвами. Так, у понеділок 24 жовтня майбутні культурологи (експерти культурних цінностей) – студенти групи ІК22-1 разом із завідувачем кафедри гуманітарної підготовки, філософії та митної ідентифікації культурних цінностей, професором Калашніковою Ольгою Леонідівною відвідали творчу майстерню заслуженого художника, члена Спілки художників України, Валерія Івановича Сосни. Цей візит став для студентів першою серйозною практикою на шляху до омріяної професії. 

Знайомство з художником не лишило осторонь жодного студента. Кожен охочий зміг доторкнутися до неперевершених витворів мистецтва, спробувати себе в ролі експерта-початківця й перейнятися тією незабутньою атмосферою.

Ми впевнені, що це був не останній подібний захід і попереду на нас чекає багато цікавого. Бережіть себе, все буде Україна!

View the embedded image gallery online at:
http://www.umsf.dp.ua/blog/1507-22-1#sigProIdd79fb3d55d