Шановні випускники Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин

Шановні випускники Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин Університету митної справи та фінансів (юридичного факультету Академії митної служби України) та працівники юридичних служб!

 

Щиро вітаємо Вас із професійним святом ( 8 жовтня) — Днем юриста, Днем ННІ права та мпв, з 25-річчям з дня народження!

Справа, яку ми всі разом робимо, дуже важлива.

На сьогодні роль юриста у суспільстві не просто важлива, вона просто необхідна. Юрист ніби інженер, але не якихось машин і механізмів, а відносин між людьми. Тому справжні  професіонали — діаманти, що надзвичайно сяють під променями сонечка!

У юридичній сфері завжди працювали, працюють і надалі будуть працювати саме такі люди. Ми впевнені також, що випускники нашого ННІ права та міжнародно-правових відносин (юридичного факультету) стали і будуть ставати гідною заміною. 

Молодь – наше майбутнє, і ми сподіваємося, що саме Ви, шановні колеги, станете рушійною силою у створенні нашого спільного майбутнього, нашої України!

Щиро бажаємо Вам професійних успіхів, творчої наснаги та натхнення. Нехай ваша праця допоможе Вам якнайкраще реалізувати свій потенціал, а Ваші найсміливіші мрії здійсняться. 

 

Нехай по життю Вас супроводжує здоров’я, щастя і успіхи! Від Вас залежить престиж і авторитет не тільки юристів, а й України серед європейських країн!

 

Сподіваємось, що Ви матимете можливість реалізувати усі Ваші плани.

Завжди раді бачити Вас у стінах Університету митної справи та фінансів.

З повагою

Директор 

ННІ права та міжнародно-правових відносин,

Доктор юридичних наук, доцент В.В.Ліпинський