ЖІНКИ, ДИПЛОМАТІЯ, МІЖНАРОДНЕ ПРАВО

20 березня 2023 р. студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» в режимі он-лайн зустрілися із громадською активісткою, захисницею прав жінок, дослідницею Лілією Антонюк. Лілія Антонюк є виконавчою директоркою Жіноча ліга / Women's League та засновницею «Академії лідерства для дівчат» та «Академії дипломатії для дівчат». Під час зустрічі обговорювалися питання гендерної рівності в дипломатії. Учасники зустрічі отримали рекомендації щодо вивчення дипломатії в рамках формальної освіти, а також щодо розвитку відповідних навичок необхідних для успішної роботи у сфері формальної та неформальної дипломатії.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів за можливість взяти участь у заході та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)