ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

Набуття здобувачами вищої освіти практичних навичок у провідних юридичних компаніях, органах державної влади та місцевого самоврядування є одним із основним завдань навчання на спеціальності 293 «Міжнародне право». Одним із партнерів кафедри міжнародного права в цій діяльності є адвокатське об’єднанням «EVGENIY STRYZHAK & PARTNERS» в м. Дніпро. Під час проходження практики в адвокатському об’єднанні студенти отримують розуміння особливостей адвокатської діяльності, зокрема, навички застосування законодавства у судових органах м. Дніпра, органах прокуратури, органах міграційної служби та ін. Найкращі з практикантів отримують можливість працевлаштування. Це добрий старт для самовизначення юристів-початківців у професійній діяльності.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність адвокатському об’єднанню «EVGENIY STRYZHAK & PARTNERS» за активну участь у забезпеченні освітнього процесу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 2023 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)