ЕКОНОМІЧНИЙ ВИМІР СВІТОВОЇ ПОЛІТИКИ : ПОГЛЯД СТЕЙКХОЛДЕРА У СФЕРІ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН

izobrazhenie_1

27 жовтня 2020 року на кафедрі міжнародних економічних відносин, регіональних студій та туризму відбулась зустріч зі стейкхолдером Сергієм Федотовим, засновником компанії WEST Export,  за участі здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Країнознавство».

Зустріч зі стейкхолдером було організовано у рамках вивчення  дисципліни «Міжнародні відносини та світова політика» за темою «Економічний вимір світової політики». Модератором зустрічі виступила кандидат політичних наук, доцент, доцент кафедри міжнародних економічних відносин, регіональних студій Алла Гірман. Під час зустрічі спікер приділив увагу сучасним теоріям, концепціям і формам міжнародних економічних відносин. Окрему увагу було приділено світовому економічному порядку, його становленню, питанням глобалізації і регіоналізації,  тенденціям формування регіональної структури світового господарства, інститутам і технологіям політичного регулювання міжнародних економічних відносин, наднаціональним інструментам регулювання світової економіки тощо.

У ході зустрічі зі стейкхолдером відбулася цікава розмова, яка захопила аудиторію майбутніх фахівців з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій. Спікер розкрив практичний бік власної роботи, поділився досвідом та порадами щодо успішного професійного розвитку.

Здобувачі вищої освіти  освітньо-професійної програми «Країнознавство» активно брали участь у дискусії, ставили цікаві питання. Найбільш популярні питання стосувались особливостей роботи в міжнародному середовищі, налагодження комунікативних зв’язків, адаптації міжнародного досвіду в рамках реалій українського комунікативного простору.

Дякуємо за співпрацю та сподіваємось на подальше співробітництво зі стейкхолдерами! Окрема подяка за підготовку та організацію зустрічі рекламній агенції Фаберже-Медіа.