Підсумки активної фази міжнародного проєкту «Women Voices Count» за підтримки міністерства закордонних справ Німеччини), в якому Університет митної справи та фінансів обрано головним партнером

Нещодавно у Дніпрі підводили підсумки активної фази міжнародного проєкту «Women Voices Count» за підтримки міністерства закордонних справ Німеччини), в якому Університет митної справи та фінансів обрано головним партнером. З березня поточного року в ньому взяли участь близько 250 студенті та викладачів університету з освітніх програм : «Журналістика», «Психологія», Міжнародне право» та іншіх ...

Були серед нас і представники громадських організацій, які стали волонтерами та амбасадорами Програми. Що ж зроблено за дев’ять місяців?

Це десятки блог-кафе, декілька круглих столів, дебатні клуби, вуличні акції, арт-майданчики, толоки та тренінги. А ще спілкування з цікавими спікерами та представниками кращих ЗМІ регіону. У соціальні мережі зроблено понад 1,5 тисячі дописів про заходи, цікаві ідеї та пропозиції. Складено три рекомендації органам влади та місцевого самоврядування щодо запобігання гендерної дискримінації та виконання Резолюції №1325 Ради безпеки ООН.

І це тільки початок, вважають учасники проекту, попереду ще багато роботи, бо міжнародна діяльність в університеті продовжує набирати обертів.