ОСОБЛИВОСТІ ВЕДЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ : ОРГАНІЗАЦІЙНО-УПРАВЛІНСЬКИЙ ДОСВІД СТЕЙКХОЛДЕРА

1-2

Організаційно-управлінський досвід представника керівництва відомої і популярної міжнародної туристичної компанії масового ринку - це завжди цікаво, перспективно, захопливо.

26 листопада 2020 р. відбулась онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми "Туризм" та  здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми "Міжнародні економічні відносини" з регіональним керівником одного з найбільш відомих міжнародних туроператорів України «Anex Tour», а саме з директором представництва компанії в Запорізькому та Дніпропетровському регіонах Наталією Величко.

У своїй доповіді з яскравими ілюстраціями спікер зупинилась на особливостях формування та просування на ринок міжнародних турів як масового, так і індивідуального попиту, технологічних особливостях надання туристичних послуг у різних секторах реалізації турпродуктів - на транспорті, в готелях, під час екскурсій та розважальних програм тощо. Окремі питання було присвячено організаційній структурі Anex tour та його підрозділів у різних державах, а також особливостям просування продукту туроператора.

Доповідь викликала зацікавленість та багато питань здобувачів вищої освіти.

Дякуємо за цікаву та корисну зустріч і сподіваємось на поглиблення співпраці!