Інформаційний семінар з Erasmus+ та Jean Monet

В рамках посилення реалізації міжнародної проєктної діяльності Університету 12 січня 2023 року команда відділу міжнародних зв’язків організувала та провела інформаційний семінар для науково-педагогічних працівників щодо відкритих до подання конкурсів Європейського Союзу у 2023 році (Erasmus+, Jean Monet).

Привітав колег, наголосив на пріоритетах та окреслив перспективи подальшої міжнародної співпраці УМСФ начальник відділу міжнародних зв’язків Віталій РАЗЖИВІН. З презентацією про пріоритети, ключові напрямки програми Erasmus+ (мобільність та співпраця), а також відкриті до подання конкурси в межах програми Erasmus+ повідомив провідний фахівець Дмитро ТРЕСКІН. Окрему увагу під час інформаційного семінару було приділено огляду конкурсу Module Jean Monet: аналізу проєкту, алгоритму поданню заявки та особливостям провадження.

 

Команда відділу міжнародних зв’язків закликає науково-педагогічних працівників Університету до активної співпраці у напрямку міжнародної проєкної діяльності, запрошує на консультації та наступні інформаційні сесії!