СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО» УМСФ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ КРИВОРІЗЬКОЇ МІЖНАРОДНОЇ МОДЕЛІ ООН

Традиційно у вересні студенти-правники збираються для обговорення найбільш актуальних проблем міжнародного права та діяльності Організації Об’єднаних Націй. Криворізька міжнародна модель ООН, проведена цьогоріч 9-11 вересня 2022 р. он-лайн, зібрала близько 50 студентів-делегатів і гостей заходу та була присвячена діяльності Ради Безпеки ООН та ІНТЕРПОЛУ в умовах повномасштабної війни росії проти України.

В рамках триденного модельного засідання Ради Безпеки ООН та ІНТЕРПОЛ здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Міжнародне право», а саме Олександра БОНДИК (у складі Ради Безпеки як делегат Мексиканських Сполучених Штатів) та Микита НАГОРНИЙ і Ярослава КОВАЛЬЧУК (у складі ІНТЕРПОЛ), взяли участь в обговоренні тем «Становище в Україні внаслідок вторгнення росії» та «People missing due to escalation of the armed conflict in Ukraine» відповідно. Організатори підготували багато цікавих подій і сюжетних поворотів, щоб учасники могли показати своє вміння реагувати та діяти у непередбачуваних ситуаціях. За підсумками моделі було складено декілька міжнародних документів, зокрема Резолюцію ООН, Резолюцію ІНТЕРПОЛу та документ про капітуляцію російської федерації.

 

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність команді організаторів Криворізької міжнародної моделі ООН та студентам-делегатам і бажає подальших плідних успіхів!

View the embedded image gallery online at:
http://www.umsf.dp.ua/index.php/blog/1422-293#sigProId491ecb884b