Спорт

Фізична активність, не менш важлива за розумову. Гармонійно розвинена особистість – це приклад і наслідування. Університет має багаторічну історію спортивних досягнень і перемог, пишається випускниками та студентами, серед яких Заслужені майстри спорту України, майстри спорту України міжнародного класу, переможці та призери світових і європейських змагань з різних видів спорту.

Організацією спортивно-масової роботи в Університеті займається кафедра фізичного виховання та спеціальної підготовки, де є можливість займатися улюбленими фізичними вправами, оскільки у нас басейн, тренажерний зал, зали боротьби та спортивних ігор, спортивні майданчики і спортивні секції з видів спорту. Освітній процес та вдосконалення фізичних здібностей здійснюються викладачами кафедри серед яких три кандидати наук, Відмінник освіти, майстри спорту України.

Спортивно-масова та оздоровча робота координується, планується і організовується кафедрою фізичного виховання та спеціальної підготовки та студентським самоврядуванням. Працюють безкоштовні спортивні секції для студентів та співробітників університету з наступних видів спорту: баскетбол, волейбол, футбол, плавання, теніс настільний, бадмінтон, естетична гімнастика, черлідинг, атлетична гімнастика (тренажерний зал) згідно розкладу (розміщено нижче) та за умови формування відповідної групи. Запрошуємо всіх бажаючих!

Спортивна база Університету в своєму арсеналі має 25-ти метровий плавальний басейн, стрілецький тир, 3 зали для ігрових видів спорту, 2 тренажерні зали, 3 зали боротьби.