Всесвітній День вишиванки та Міжнародний День музеїв!

18.05.2023, Всесвітній День вишиванки та Міжнародний День музеїв! До Університету на урочистості завітали багаторічні партнери - керівництво Дніпровської митниці, в особі першого заступника начальника митниці Дмитра Водолаги та Ірини Ярової, керівника відділу управління персоналом; також керівництво ГУ ДПС у Дніпропетровській області, в особі першого заступника начальника ГУ Валерія Лєонова і Манушак Осипової, начальника управління інформаційної взаємодії Головного управління! Гостей щиро зустрічали ректор Університету Дмитро Бочаров, перший проректор Віктор Ченцов, декани факультетів та директор інституту, а також Студентство факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин.

Леонов Валерій привітав присутніх з Днем вишиванки та з річницею від дня заснування Факультету. Відзначив деканку Факультету Даценко Вікторію подякою за багаторічну плідну співпрацю та злагоджену роботу, ініціативність, сприяння у формуванні та підвищенні податкової культури студентів, активну громадянську позицію як члена Громадської ради при ГУ ДПС.

«Податкова служба Дніпропетровщини має багаторічний позитивний досвід співпраці з Університетом митної справи та фінансів та, зокрема, і з колективом факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин. Разом ми використовуємо ефективні форми взаємодії, результатом яких є підвищення престижності професії податківця, просвітницька діяльність, направлена на формування високого рівня податкової культури, виховання покоління обізнаних громадян. Подальше партнерство ГУ ДПС та Університету сприятиме досягненню спільних цілей у подальшому», – зазначив заступник начальника ГУ ДПС під час заходу.

Даценко Вікторія висловила вдячність за привітання та бажання і надалі розвивати ефективні та позитивні партнерські відносини з ГУ ДПС.