В УМСФ відбувся День абітурієнта ОНЛАЙН!

8 липня 2023 року в Університеті відбувся День абітурієнта в онлайн-форматі  і,  як завжди, зібрав багато зацікавлених абітурієнтів.

Модератором зустрічі виступила відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко, яка представила учасникам відеоконференції деканів факультетів, директора інституту, які розповіли про специфіку навчання та актуальність освітніх програм (спеціальностей) Університету.

Представники факультетів розповіли про Профільні центри Університету, які надають нашим студентам бази практик та у подальшому допомагають працевлаштуванню.

Також представник кафедри військової підготовки, доцент Дмитро Ігорович Прокопович-Ткаченко, розповів про навчання та умови  проведення військової підготовки офіцерів запасу.

Під час заходу, відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія Тараненко розповіла про останні зміни у правилах прийму у 2023 році, основні терміни вступної кампанії та можливості щодо подачі електронних заяв на різні спеціальності. Надала роз’яснення щодо розрахунку конкурсного балу. Також, відповіла на питання, які найбільш цікавлять майбутніх абітурієнтів.

 До наступних зустрічей! Сподіваємося, вже у стінах нашого Університету.

День абітурієнта 08.07.2023 video