РЕЄСТРАЦІЯ НА ЄВІ/ЄФВВ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ ДО МАГІСТРАТУРИ

З 8 травня 2023 року до 18:00 31 травня 2023 року в УМСФ проводиться реєстрація вступників, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра, для складання ЄВІ та ЄФВВ.

Реєстрація проводиться у к.137 головного корпусу УМСФ з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 12.30

АБО

у дистанційному форматі через надсилання необхідних документів за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ НЕОБХІДНО

 1.Сформуати комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів:

  • заповненої заяви-анкети з інформацією для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу, зазначеного в анкеті;
  • документа, що підтверджує інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків, або документа, що підтверджує причину невнесення до анкети інформації про РНОКПП;
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які завершили навчання в минулі роки);
  • довідки щодо планового строку завершення навчання та отримання диплома у 2023 році (для тих, хто не навчається в УМСФ);
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (електронний формат, до 1 Мб);
  1. Надати комплект документів до к. 137 головного корпусу або надіслати на електронну адресу приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (у темі листа вказати прізвище, ім'я, по-батькові) скановані або фотокопії реєстраційних документів.
  2. Отримати скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену вами в заяві-анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до приймальної комісії, до якої надсилав реєстраційні документи, для отримання відповідних роз’яснень.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.