30 червня відбувся урочистий випускний вечір для учнів Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів

На базі УМСФ в актовій залі та в урочистій атмосфері вітали 58 випускників Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів. На урочистому заході були присутні вчителі, батьки та спеціальні гості.

З вітальним словом до ліцеїстів-випускників звернувся в.о. ректора Університету митної справи та фінансів Євген Гармаш. Від декана факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Вікторії Даценко випускники отримали чудовий символічний подарунок - картину, яка уособлює сучасну Україну, в її незламності та стійкості.

Атестати, срібні та золоті медалі за особливі успіхи у навчанні випускникам вручили перший проректор Університету митної справи та фінансів, голова Вченої ради, Почесний громадянин міста Дніпра Віктор Ченцов та директорка ліцею Наталія Власова.

Під час свята лунали безліч побажань та зі спеціальним подарунком - кадетським вальсом,  до ліцеїстів завітав танцювальний колектив "Веселка" (керівник Жир С.І.). Батьками ліцеїстів було відзначено високий рівень організації навчального процесу протягом року у ліцеї.

За 2022-2023 навчальний рік ліцей двічі ставав переможцем Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти" і був нагороджений золотими медалями. Учнів, батьків і вчителів ліцею запрошують спікерами на міжнародні та всеукраїнські освітні заходи (Київ, Львів, Познань, Луцьк). Учні ліцею неодноразово ставали переможцями престижних міжнародних конкурсів, учасниками освітніх проєктів та наукових заходів. Ліцей співпрацює з Освітнім осередком Верховної ради України, ГО "Твої кроки", ГО "EdCamp Ukraine", Українським інститутом "Ткума", а також приймає на своїй базі престижні всеукраїнські заходи (обласний, Всеукраїнський етап конкурсу "Учитель року"). Було проведено три всеукраїнських відкритих уроки за участі ліцеїстів, які переглянули більше 2 тисяч вчителів України. Згадка про Науковий ліцей міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів цьогоріч з'явилася і на сторінках новітнього підручника "Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти" для 6 класу НУШ. Ця несподіванка стала ще одним сюрпризом-подарунком для випускників та колективу ліцею. Сьогодні, наші ліцеїсти-випускники в більшості обрали для вступу Університет митної справи та фінансів, демонструючи йому високу довіру та вдячність.

Ще раз щиро вітаємо неймовірних випускників! Зичимо їм подальшої легкої дороги під мирним небом України!

А учнів 8-10 класів щиро запрошуємо вступати до ліцею! Разом ми творимо якісну освіту, яка відкриває дітям щасливе і яскраве майбутнє!

Науковий ліцей міжнародних відносин. Випуск 2023