В Університеті митної справи та фінансів відбулося щорічне урочисте свято “Гордість ліцею — 2023”

    3 червня в актовій залі Університету митної справи та фінансів відбулася церемонія урочистого нагородження вчителів, учнів та батьків в.с.п. “Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ — ІІІ ступенів” Університету митної справи та фінансів в рамках проведення свята “Гордість ліцею - 2023”. Захід щорічно проводиться з метою нагородження почесними грамотами та подяками ректора УМСФ за плідну педагогічну діяльність вчителів, успіхи у навчанні учнів та активну роботу батьків протягом навчального року.

   Традиційно до свята приєдналися ліцеї при Університеті митної справи та фінансів: КЗО “Міський юридичний ліцей наукового спрямування”, КЗО “Ліцей митно-податкової справи з посиленою військово-фізичною підготовкою” та КЗО “Фінансово-економічний ліцей”. Привітали учасників заходу та вручили нагороди і подяки ректор Університету митної справи та фінансів, академік Академії політико-правових наук України Дмитро Бочаров, перший проректор університету, голова Вченої ради, почесний громадянин міста Дніпра - Віктор Ченцов та декани факультетів Університету митної справи та фінансів.

   Також традиційно на заході було оголошено результати конкурсу на кращий клас 2023 року в.с.п. “Науковий ліцей міжнародних відносин ІІ — ІІІ ступенів” Університету митної справи та фінансів. За результатами річного рейтингу успішності та активності під час конкурсів різних рівнів, найкращим класом 2023 року визнано учнівський колектив 9-Б класу (куратор Гевела І.С.), який отримав кубок “Гордість ліцею. Кращий клас року”.

я Кращий клас року”.  лас року”.