Тиждень академічної доброчесності ВЗЯОД

11-14 травня в Університеті митної справи та фінансів відбудеться тиждень підтримки академічної доброчесності.

 

Поняття академічної доброчесності та відповідального ставлення до освіти надзвичайно актуальне в Україні та світі. Університет започатковує традицію проведення тижнів доброчесності, щоб нагадувати академічній спільноті про важливість сумлінного та чесного навчання, дослідницької роботи та привертати увагу до проблеми у здобувачів вищої освіти.

 

Тиждень доброчесності та інформаційна кампанія в закладі триватиме з 11 до 14 травня 2021 року. Зокрема представники компанії-партнера університету UNICHECK Україна проведуть вебінари для науково-педагогічних працівників та здобувачів закладу. Викладачі дізнаються особливості користування системою виявлення текстових збігів, а студенти університету поспілкуються з експертами щодо основних аспектів доброчесності.

 

Під час Тижня доброчесності починається обговорення проекту «Кодексу честі та етики Університету» (посилання на Кодекс) з університетським товариством. Запрошуємо всіх до діалогу!

 

Крім того, запрошуємо здобувачів до участі в конкурсі коротких відео на тему «Що для мене академічна доброчесність?» з хештегом #доброчесністьУМСФ. На найактивніших чекають приємні призи!