ДИПЛОМАТІЯ ТА МІЖНАРОДНЕ ПРАВО

7 грудня 2021 року студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» взяли участь в онлайн-лекції Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Словаччина Юрія Юрійовича Мушка на тему: «Словаччина та її постінтеграційне співробітництво з державами-сусідами в умовах сьогодення». 

Під час лекції Ю.Ю. Мушка зазначив, що Словаччина виявилась надійним партнером України в питанні підтримки її територіальної цілісності, невизнання анексії Автономної Республіки Крим, застосування санкцій проти Російської Федерації, забезпеченні реверсу природного газу в Україну та в багатьох інших питаннях. Найбільш активно Словаччина згадувалась у контексті її зусиль як головуючої країни в ОБСЄ щодо розв’язання конфлікту на Сході України.

Завершуючи лекцію Ю.Ю. Мушка відзначив високий рівень підготовки та обізнаності учасників онлайн зустрічі у зовнішніх та внутрішніх питаннях євроінтеграційної та євроатлантичної політики України. Своєю чергою, студенти спеціальності 293 «Міжнародне право» скористались ще однією можливістю поспілкуватися з практичним представником системи органів зовнішніх зносин України та отримати цікаву та актуальну інформацію в майбутній сфері професійної діяльності.

Кафедра міжнародного права запрошує усіх бажаючих навчатися на спеціальності 293 «Міжнародне право» в Університеті митної справи та фінансів звертися із запитаннями до гаранта спеціальності 293 «Міжнародне право» Сергія Михайловича Перепьолкіна (+38067-180-49-48; psm–Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).