Участь викладачів кафедри журналістики та здобувачів ОП «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» у міжнародному семінарі щодо репортерської роботи та стандартів журналістики в часи цифрових медіа

Викладачі кафедри журналістики та здобувачі ОП «Журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю» взяли участь у міжнародному семінарі щодо репортерської роботи  та стандартів журналістики в часи цифрових медіа, який відбувся 24 листопада 2021 року. Захід організовано Національної спілкою журналістів України у співпраці із Спілкою журналістів Литви за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні. 

В ході семінару було обговорено питання організації ефективної роботи репортера; вимоги до репортерського фото, стандарти журналістики в епоху цифрових медіа, робота із джерелами інформації; необхідні вміння журналіста та редактора сучасних медіа.

Спікерами семінару виступили фотокореспондент, журналіст видання «15 minut» (Вільнюс) Відмантас Балкунас та політична журналістка української служби Радіо Свобода Власта Лазур. Модератор заходу: Сергій Томіленко – голова Національної спілки журналістів України.