ВНУТРІШНЯ АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ: ДЛЯ КОГО? ДЛЯ ЧОГО? ЯК?

17 квітня 2024 року здобувачі вищої освіти 1 і 2 курсів спеціальності 293 «Міжнародне право» та науково-педагогічні працівники кафедри міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ взяли участь в організованій в рамках Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи України» лекції на тему «Внутрішня академічна мобільність здобувачів як невід’ємна складова їх підготовки за освітніми програмами «Право» (галузь знань 08 Право, спеціальність 081 Право). Досвід співпраці ЗНУ, ДонДУВС, Університету митної справи та фінансів».

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ висловлює вдячність організаторам і спікерам Всеукраїнського освітнього проєкту «Незламні правничі школи України»  за організацію та проведення заходу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)