ЗАВЕРШЕННЯ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

Засвоєння теоретичних знань з обліку і оподаткування передбачає обов’язкове набуття  практичних навичок у цій сфері.

Аналіз результатів захисту звітів з практики студентами 4 курсу, що відбувся в он-лайн режимі, показав, що студенти мають гарні теоретичні знання, набули практичного досвіду, добре володіють професійними навичками, мають хист та бажання бути досвідченими фахівцями й затребуваними спеціалістами на ринку праці.

На захисті були присутні члени комісії: завідувач кафедри, професор Вакульчик О.М., доценти кафедри Книшек О.О. та Васильєва В.Г.

У 2024 році базами виробничої практики були обрані різні організації та установи. Так, переважна кількість студентів, а саме  27 осіб –  в комерційних підприємствах; 2 особи – Східний офіс Державної аудиторської служби України (м. Дніпро); 1 особа  –  ГУ ДПС у Дніпропетровській області, 1 особа – Дніпровська митниця Держмитслужби України, 2 особи – в бюджетних установах.

Досвід, отриманий студентами під час проходження практики, є запорукою подальшого розвитку професійних навичок та компетенцій у сфері бухгалтерського обліку, аналізу,  аудиту та оподаткування.