ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА МАГІСТРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

13.01.2023 на кафедрі обліку, аудиту, аналізу та оподаткування відбувся захист звітів з переддипломної практики магістрів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» заочної форми навчання.

Аналіз результатів захисту звітів з переддипломної практики, що відбувся в он-лайн режимі, показав, що студенти набули практичного досвіду, опанували професійні навички, мають хист та бажання бути досвідченими фахівцями й затребуваними спеціалістами на ринку праці. На захисті були присутні члени комісії: гарант освітньої програми професор Вакульчик О.М., доценти кафедри Книшек О.О. та Тополенко Н.М.

Студенти проходили переддипломну практику з 20.11.2023 р. по 24.12.2023 в різних організаціях та установах. Переважна кількість студентів, а саме  – 15 осіб, проходили практику на комерційних підприємствах, 2 особи – у Дніпровській митниці Держмитслужби; 1 особа – у ГУ ДПС у Дніпропетровській області;  6 осіб – у бюджетних установах.

Досвід, отриманий студентами під час проходження переддипломної практики, є запорукою подальшого розвитку професійних навичок та компетенцій майбутніх фахівців, а матеріали, що представлені у звітах, будуть використані при підготовці кваліфікаційних робіт магістрів.