ВІКТОРИНА З МІЖНАРОДНОГО ПУБЛІЧНОГО ПРАВА

04 грудня 2023 року студенти групи МП 21-1 спеціальності 293 «Міжнародне право» навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин в складі двох команд («Правові соколи» (Мількін Павло, Шевченко Дмитро та Унтілов Артем) та «Знавці права» (Касьян Ангеліна, Нагорний Микита та Карпеліна Кароліна) взяли участь у вікторині з дисципліни «Міжнародне публічне право: основи теорії». Учасники вікторини підтвердили високий рівень володіння знаннями з дисципліни та успішно подолали всі її раунди, а саме: перший раунд – відповіді на питання тестових завдань; другий раунд – заповнення кросворду на міжнародно-правову тематику; третій раунд – відповіді на питання бліц опитування. Наприкінці заходу команди подякували одна одній за цікаву гру та домовилися розвивати практику проведення вікторин і в рамках вивчення інших навчальних дисциплін.

Кафедра міжнародного права Університету митної справи та фінансів висловлює вдячність керівництву Дніпровської митниці та митного посту «Слобожанський» Дніпровської митниці за проведену екскурсію та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».  

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)