ЗУСТРІЧ ФІЛОЛОГІВ-МАГІСТРІВ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРОМ

09 листопада 2023 року о 13:00 відбулась онлайн зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія, студентів гр. ФЛ-22-1мз із заступником начальника управління науки, вищої та професійно-технічної освіти – начальником відділу науки та вищої освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Кравченко Миколою Володимировичем.

Під час зустрічі Микола Кравченко розказав студентам про різні напрямки діяльності Департаменту освіти та науки в структурі облдержадміністрації, повідомив про особливості роботи відділу, який він очолює, познайомив із співробітниками відділу. Також говорили про виклики сьогодення щодо стану та розвитку освіти і науки в Україні.

Торкнулися і питання популярності спеціальності “Філологія” серед молоді, що насправді не є дивним фактом. Адже студентство завжди прагнуло освіченості. А що як не Мова та Література сприяє таким здобуткам. Тож сучасна філологія не тільки багатовимірно розвиває студентів, але й дає можливість розвитку успішної кар’єри.

З впевненістю можемо сказати, що зустріч пройшла продуктивно і викликала у студентів неабияку зацікавленість щодо актуальної вакансії у відділі. Ба більше, наприкінці зустрічі пан Микола люб’язно запросив студентів-філологів на екскурсію у стіни облдержадміністрації та у свій відділ.

Дякуємо за таку можливість! До нових зустрічей!