24 ЛИСТОПАДА 2023 Р. ВСЕКУРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ЛОГІСТА – ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ЛОГІСТІВ УКРАЇНИ.

Всеукраїнський день логіста – це свято тих людей, які відповідають за доставку посилок, товарів, продуктів, боєприпасів, різних матеріалів та інших вантажів. Основне завдання логіста – доставити товар вчасно та з мінімальними втратами. Саме від грамотної роботи логістів суттєво залежить кінцева ціна на продукти. Тому логістика є невід’ємною частиною життя людства.

Саме про це та особливості сучасних внутрішніх і міжнародних перевізних процесів розповів учасникам онлайн-зустріч студентів другого курсу спеціальності  «Транспортні технології» кафедри транспортних технологій та міжнародної логістики зі стейкхолдером – представником відомої транспортно-логістичної  компанії  «Фортуна Плюс» Дмитро Недолужко.

Логістична компания ТОВ "ФОРТУНА ПЛЮС" -  https://fortunaplus.com.ua/

Виступ директора  Транспотно-логістична компанія  Фортуна Плюс Недолужко Дмитро Валерійович

Значний досвід роботи: працюючи з 2002 року має гарну технічною базою та штатом досвідчених компетентних працівників. За більш ніж 15 років роботи виконали понад десятки тисяч перевезень.

Використання сучасних технологій: Компанія йде в ногу з часом і використовуємо останні технологічні рішення індустрії. Спеціальне клієнто- орієнтоване програмне забезпечення - для супроводу вантажів, на базі хмарних технологій Microsoft SharеPoint.

Студенти Мочалова Поліна, Зубанова Марія, Ткаченко Олексій, Телієва Вікторія задавали питання, щодо особливості роботи логіста в Компанії під час війни та її конкурентноспроможність. А також мінімальний багаж знань і навичок для праці в Компанії, можливості тренінгу під час навчання на логіста, знання мови і компютерних програм. Відповіді були вичерпні та цікаві.

 Вітаємо всіх причетних до професійного свята – Дня  логіста та бажаємо впевненості в подальшому зростанні економіки країни, нових досягнень