Зустріч із компанією-лідером ІТ-ринку України EPAM - Що таке Big Data та Big Data аналіз?

31.10.2023 р. в рамках Learn IT — освітньої ініціативи IT Dnipro Community   —  в режимі зум-конференції відбулася зустріч студентів Університету митної справи та фінансів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення» з EPAM Ukraine, яка є компанію-лідером ІТ-ринку України.

З 2005 року пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнес-задачі й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця. EPAM Україна має потужну команду консультантів, архітекторів, дизайнерів, розробників та інженерів.

Понад 10 років ЕРАМ Україна допомагає студентам і початківцям отримати необхідні знання та навички для старту кар’єри та професійного зростання в ІТ-сфері. 

          Доповідач-фахівець з аналітики даних компанії  ЕРАМ Серафіма Бабич ознайомила учасників зустрічі з тим, які  знання та навички потрібні для старту кар’єри та професійного зростання в сфері Big Data та Big Data аналіз. Студентам цікаво було почути від спеціаліста компанії та закріпити  уже набуті знання під час занять в Університеті щодо особливостей великих даних, механізмів зберігання, обробки, аналізу  та візуалізації даних. Зокрема, було акцентовано на мовах програмування і розділах математики, які є обов’язковими для роботи в цій сфері – сучасному тренді роботи з даними.

Учасники зустрічі отримали посилання  на навчальні матеріали і тренувальні дата-сети, а також запрошення на навчальні курси ЕРАМ.