ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ!

Започатковуємо нові традиції! З 20 по 24 жовтня 2023 року на кафедрі іноземної філології, перекладу та професійної мовної підготовки тривав тиждень студентського самоврядування.

В рамках заходу, який було присвячено Дню Самоврядування студентів наші студенти-філологи першого курсу групи ФЛ23-1 (Пасько Анастасія та Олійник Єлизавета) організували англомовну екскурсію Університетом митної справи та фінансів для усіх охочих, в ході якої розказали про роботу волонтерської організації Хваранг та Українсько-Корейського центру, завітали і до культурного центру Республіки Кот-д’Івуар. Серед цікавинок, про які говорили студенти, відвідувачам цього заходу припала до вподоби іншомовна кафедральна бібліотека, де зібрано літературу різними мовами і різного спрямування: від художніх творів, періодичних видань, енциклопедій, спеціалізованих іншомовних словників до монографій, збірників науково-популярного профілю, методичної та науково-дослідницької літератури.

Студенти групи ФЛ23-2 підготовили роботу «консультативного центру» з англійської мови, де в ігровій формі пояснювали граматичні правила англійської мови. Також на практичних заняттях студенти спробували себе у ролі викладачів та провели свої перші заняття. Після заходу було проведено анонімне голосування та обрано переможців у категорії «Найкращий викладач» у кожній підгрупі.

Наші студенти проявили себе у якості викладачів не лише в англійській мові, але й у німецькій. Свої сили в якості викладачки німецької мови спробувала Марічка Кравець (ФЛ23-1). Це був корисний досвід для всіх. Студенти групи ФЛ23-2 також приєдналися до заходів самоврядування. Цікавим було і заняття від студентки групи Авраменко Анастасії у підгрупі з практичного курсу другої іноземної мови (німецька). У заходах до дня самоврядування на кафедрі іноземної філології, перекладу та професійної мовної підготовки приєдналися студенти-філологи старших курсів. Їх виступи були інформативними і професійними, а їх креативність свідчить про високий рівень мотивації та професійні навички, які вони вже вдало застосовують на практиці. Дякуємо усім за участь та чудовий настрій!