Студенти 1 курсу з спеціальності "комп'ютерні науки" та "інженерія програмного забезпечення", мали досвід ознайомитися з правилами академічної доброчесності.

Дотримання академічної доброчесності є одним з найважливіших аспектів навчального процесу. З метою ознайомлення студентів першого курсу з цим питанням куратори груп першого курсу спеціальностей 122 - комп'ютерні науки та 121 - інженерія програмного забезпечення Булгакова О.Ф., Яковенко Т.Ю. та Мала Ю.А. провели в своїх групах організаційні заходи, присвячені питанням академічної доброчесності.

Під час проведення цих зустрічей студенти були ознайомлені з наступними документами: «Кодекс честі та етики Університету митної справи та фінансів», «Положення про академічну доброчесність та етику академічних взаємовідносин в Університеті митної справи та фінансів», «Положення про протидію плагіату в Університеті митної справи та фінансів».

Також студенти були проінформовані про чинну нормативно-правову базу з питань академічної доброчесності, принципи та порядок її функціонування та застосування, відповідальність за порушення.