ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ УМСФ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРАВО» ДО ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ

25 вересня 2023 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з ознайомчим візитом завітали студенти третього і четвертого курсу спеціальності «Право» .

Під керівництвом завідувача кафедри публічного та приватного права Мінки Тетяни Павлівни  та у супроводі судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Ількова Василя Васильовича та інших уповноважених осіб, студентам була проведена оглядова  екскурсія приміщенням суду, під час якої вони ознайомилися з діяльністю помічників суддів, секретарів судового засідання, судових розпорядників та документообігом суду.

Майбутні правники також мали змогу бути присутніми на судовому засіданні - під час розгляду конкретної судової справи. Голова суду Коренев Андрій Олексійович ознайомив студентів з роботою суду, категоріями справ, які розглядають адміністративні суди. Також у майбутніх правників була можливість поспілкуватись із суддями, поставити їм питання про актуальні проблеми суддівської практики, як стати суддею та інші.  В кінці екскурсії юні правники змогли приміряти на себе суддівські мантії.

На завершення керівництво суду побажало студентам успіхів в навчанні та підвищенні рівня своїх правових знань.

Дякуємо голові Дніпропетровського окружного суду та суддям за цікаву екскурсію!