Вітаємо із захистом дисертацій!

20 жовтні наукова спільнота поповнилася двома докторами філософії за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». О 9-00 відбувся захист дисертації Синюк Аліни Олександрівни «Формування бізнес-моделей банків та їх вплив на профіль ризику», науковий керівник Заруцька Олена Павлівна. О 12-00 на розгляд разової спеціалізованої вченої ради Університету митної справи та фінансів представлено роботу Щирого Гліба Леонідовича «Потенціал акцизного оподаткування у системі формування бюджетних ресурсів», науковий керівник Лисяк Любов Валентинівна.

За новим порядком, захисти дисертації повинні транслюватися засобами відеозв’язку в режимі реального часу, а відеозапис має повністю (без перерв) відтворити процедуру захисту. Про відключення електрики та сирени тривоги у положенні не йдеться. Тому захист проводився в укритті на випадок повітряних тривог. Доречи, зв'язок був добрий, всі умови дотримано!

Щира подяка шановним викладачам кафедри фінансів, банківської справи та страхування: професору Лисяк Любов Валентинівну, яка виконувала функції Голови одного засідання та наукового керівника іншого, рецензентам: доценту Новіковій Людмилі Флорівні, доценту Губі Марії Олександрівні, доценту Роменській Катерині Михайлівні! Дякуємо за підтримку та активну взаємодію завідувача аспірантурою доцента Виноградову Наталію Леонідівну та системного адміністратора Чикаренко Олексія Олександровича!

Вітаємо молодих науковців та бажаємо подальших творчих здобутків!