СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО» В УМСФ – ЦЕ ПРОВЕДЕННЯ АУДИТОРНИХ ЗАНЯТЬ ВИКЛАДАЧАМИ РАЗОМ З СУДДЯМИ, АДВОКАТАМИ ТА ЮРИСТАМИ-ПРАКТИКАМИ!!!

ЩЕ ОДНА ЛЕКЦІЯ  ВІД ГОЛОВИ СХІДНОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ ТИХОГО ПАВЛА ВОЛОДИМИРОВИЧА!!

 

Здійснення господарського судочинства в умовах воєнного стану

 

Як здійснюється судочинство в умовах воєнного стану? На якому етапі перебуває сьогодні судова реформа? Що невдовзі може змінитися у законодавстві про судоустрій? Відповіді на ці вкрай актуальні питання майбутні юристи 3 курсу Навчально-наукового інституту права та міжнародно-правових відносин отримали від Голови Східного апеляційного господарського суду Тихого Павла Володимировича. Онлайн-зустріч було організовано та проведено доцентами кафедри публічного та приватного права Оксана Анатоліївна Зуєва та Віктор Вікторович Філатов 27 травня 2022р. 

Більш детально у ході зустрічі зосередилися на проблемі внесення змін до процесуального законодавства у зв’язку із необхідністю розбудови системи електронного судочинства. Також окремо обговорили стан удосконалення системи юридичної освіти, як завершальний етап судової реформи в Україні. Увагу приділили особливостям організації господарського судочинства в умовах ведення бойових дій. 

Для майбутніх правників подібні зустрічі дуже корисні, оскільки дають змогу безпосередньо поспілкуватися з фахівцями-практиками, а можливо й майбутніми роботодавцями. Наприкінці зустрічі Павло Володимирович запросив після перемоги України відвідати Східний апеляційний господарський суд. 

Студенти проявили щирий інтерес до питань, які обговорювались на зустрічі та подякували гостю за цікаве спілкування та виразили впевненість, що після перемоги неодмінно знов зустрінуться у суді, який очолює Павло Володимирович, а саме у Харкові. 



ВИ БАЖАЄТЕ ОТРИМАТИ ЗНАННЯ ТА ПРАКТИЧНІ  НАВИЧКИ ВІД ПРОФЕСІОНАЛЬНИХ ТА ДОСВІДЧЕНИХ ВИКЛАДАЧІВ, А ТАКОЖ СУДДІВ, ВІДОМИХ АДВОКАТІВ, ЮРИСТІВ ПРАКТИКІВ ЗА НОВІТНІМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ ТА МЕТОДИКАМИ?

 

ТОДІ ВСТУПАЙ  НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 081 «ПРАВО», ДЕ ЗАНЯТТЯ БУДУТЬ ПРОВОДИТИ СУДДІ, ПРАКТИКУЮЧІ ЮРИСТИ, АДВОКАТИ, НОТАРІУСИ!!!