ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» !

НАС РЕКОМЕНДУЮТЬ НАШІ УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ:

Людмила ГОРОБЕЙ-

начальник управління фінансового супроводження міжнародних проектів, методології та організації руху коштів єдиного внеску Департаменту інфраструктури та бухгалтерського обліку Державної податкової служби України, випускниця кафедри «Обліку, аудиту, аналізу і оподаткування» у 2007 році.

Від навчання за спеціальністю «Облік і аудит» в Академії митної служби України (нині Університет митної справи та фінансів) в мене залишились лише найтепліші спогади:як від навчального процесу, так і від студентського життя. Цікаві лекції й корисні практичні заняття з обліку та аудиту – здобуті знання стали в пригоді в майбутній роботі. 

Протягом усієї своєї професійної діяльності я працюю у сфері бухгалтерського обліку – спершу в митних органах, тепер у податкових. Рівень знань, досягнутий під час навчання, дозволяє займатись міжнародними проектами, вільно спілкуватись з іноземними колегами, що є ключем до нових знань, передового зарубіжного досвіду, який ми прагнемо впроваджувати в нашій країні.

Завдяки знанням з дисциплін, що викладалися високопрофесійним професорсько-викладацьким складом кафедри «Обліку, аудиту, аналізу і оподаткування», успішно пройшла відбір на річне навчання у Національному інституті політичних досліджень Японії за спеціальністю «Державні фінанси», де здобула освітуза рівнем магістра.

Як виявилось з часом, знання у сфері обліку, оподаткування, аудиту, фінансового аналізу стали тією основою, яка дозволила виконувати важливі завдання та реалізовувати різноманітні проекти як в митній, так і в податковій сферах.Тому студенти після отримання диплому за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»  можуть бути впевнені в своїй конкурентоздатності на ринку праці та в своїх силах на шляху кар’єрного зростання, адже саме на нашій кафедрі «Обліку, аудиту, аналізу і оподаткування» Університету митної справи та фінансів закладаються фундаментальні знання, які надалі можна нарощувати та примножувати під час роботи в органах влади та бізнесі.