ГУ ПФУ в Дніпропетровській області запрошує молодь на державну службу

З метою залучення молоді на державну службу, працевлаштування на вакантні посади Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області 10 червня 2024 року проведено онлайн-зустріч зі студентами Університету митної справи та фінансів, яка була ініційована й організована кафедрою соціального забезпечення та податкової політики Університету спільно з Центром кар’єри УМСФ.

Участь у заході взяли Тараненко Вікторія Євгенівна,  завідувачка кафедри соціального забезпечення та податкової політики, Ткачук Людмила Олександрівна, начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу Управління по роботі з персоналом Пенсійного фонду України, Корнійчук Наталія Іванівна, заступник начальника Головного управління та Степанчук Галина Володимирівна, заступник начальника управління по роботі з персоналом — начальник відділу кадрового адміністрування та організаційного розвитку Головного управління.

У ході зустрічі розглянуто актуальні питання призначення молоді на посади державної служби, проходження практики та стажування, акцентовано увагу на основних перевагах роботи в органах Пенсійного фонду України.

Щиро вдячні представникам ГУ ПФУ в Дніпропетровській області за інформативну зустріч, запрошення випускників Університету долучитися до їх команди,  відповіді на численні запитання студентів. І сподіваємось на подальшу спільну співпрацю, адже Пенсійний фонд України – це надійне місце роботи, де можна отримати практичний досвід, реалізувати свої здібності та отримати перспективу кар’єрного зростання.

Студентам та випускникам УМСФ з питання працевлаштування звертатися до служби персоналу Головного управління за телефоном: 067 885 90 10.