КВАЛІФІКАЦІЮ ЕКСПЕРТА НАЗЯВО ТА ГАРАНТА ОП «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО» ПІДВИЩЕНО

30 та 31 травня 2024 р. Гарант ОП «Міжнародне право» Сергій Михайлович Перепьолкін взяв участь в онлайн тренінгу підвищення кваліфікації для експертів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, присвяченому питанням написання звіту про результати акредитаційної експертизи. Під час тренінгу досвідчена тренерка Національного агентства Оксана Требенко зосередила увагу учасників на таких основних питаннях роботи експертів Національного агентства: робота з матеріалами акредитаційної справи; запит на додаткові документи; формування переліку питань до зустрічі; написання звіту про результати акредитаційної експертизи; формулювання рекомендацій відповідно до smart-підходу. Кожна проведена сесія підсумовувалася наданням відповідей від учасників тренінгу.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ висловлює вдячність Оксані Требенко та Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти за організацію та проведення заходу і запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)